Emmy-jelölések: a Walking Dead hoppon maradt és tarolt a Trónok harca

Megérkeztek az Emmy-jelölések, hamarosan pedig azt is megtudhatjuk, hogy ki fogja díjra váltani ezeket az értéken nominációkat. Azon essünk túl, hogy a Better Call Saul, a Downton Abbey, a Game Of Thrones, a Homeland, a House Of Cards, a Mad Men és az Oringe Is The New Black együttes erővel kiszorította a dráma kategóriából a Walking Dead-et, szóval a rajongók valószínűleg most kisebb sokkban vannak. A komédiák közt már nem volt ekkora meglepetés, izgulhat a Louie, a Modern Family, aki rekordot dönthet, ha megint elviszi a szobrocskát, a Parks And Recration, a Silicon Valley, a Transparent, az Unbreakable Kimmy Schmidt és a Veep.

Nagy boldogságomra jelölést kapott Bob Odenkirk a Better Call Saul-ból, de versenytársai között van még Kyle Chandler, Kevin Spacey, Jon Hamm, Jeff Daniels és a Sikolyból is ismert, manapság a Ray Donovan-nal elfoglalt Liev Schreiber.

A nők között a helyzet a követketkező: Taraji P. Henson, Claire Danes, Robin Wright, Viola Davis, Elizabeth Moss és Tatiana Maslany.

Ha érdekelnek a további adatok, nézd meg a deadline.com teljes listáját!

http://deadline.com/2015/07/emmy-award-nominations-2015-full-list-1201476759/

Ajánló
Kommentek
  1. Én